Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGNA CUM LAUDE
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1037 értékelés alapján
  Leírás
Magna Cum Laude - ELMARAD MAGNA CUM LAUDE v: ROY & ÁDÁM TRIÓ

Magna Cum Laude  - ELMARAD Kedves Barátaink, Magnások! Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy a hétvégére jelzett kellemetlen időjárás nem állhatja útját a holnap esti koncertnek. A folyamatosan változó intenzitású eső és szél, a további bizonytalanság azt mondatja velünk, hogy a vasárnap esti koncert a zenekar és a Barba Negra legnagyobb egyetértésben az egészségetek, és testi épségetek érdekében lemondjuk.
A rossz hír mellé azonban örömhírt is adunk: a Magna Cum Laude Zenekar 2016.10.01-én a Barba Negra Music Clubban pótoljuk az elmaradt bulit, amire a jegyek érvényesek. Akinek az új időpont nem megfelelő, a megváltott jegyét a vásárlás helyszínén 2016.07.20 - 2016.08.20-ig visszaválthatja. Megértéseteket, és türelmeteket köszönve baráti tisztelettel: Magna Cum Laude - Barba Negra
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?