Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VUJICSICS EGYÜTTES
Szentendrei Teátrum és Nyár - MűvészetMalom udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
FALU VÉGÉN KURTA KRČMA A Vujicsics Együttes és Sebő Ferenc koncertje

Sebő Ferenc Sebő Ferenc Kossuth-díjas énekes, gitáros, tekerőlantos, zeneszerző, népzenekutató és építészmérnök, a magyar hangszeres népzenei és táncház mozgalom atyja és motorja, az egyik legeredetibb vers-énekes, a Nemzet Művésze. Közös koncertjük a Vujicsics Együttessel különleges élményt ígér, találkozást a költészettel és a szomszéd népek zenéinek csodálatos világával.   Vujicsics Együttes A Kossuth-díjjal kitüntetett Vujicsics Együttes 1974-ben alakult meg Pomázon. Indulását nemcsak az akkor kibontakozó táncházmozgalom segítette, de az is, hogy a környező települések szerb kisebbsége megóvta vallási, nyelvi és zenei kultúráját. A Vujicsics a hagyományőrző feldolgozásmód útját választotta, vagyis nem értelmezi merőben újjá a délszláv zenei tradíciót, de oly módon adja tovább, hogy nemzetiségi hovatartozástól függetlenül bárki számára befogadható, egyszerre elgondolkodtató és élvezetes legyen.   Borbély Mihály – szaxofon, klarinét, tárogató, furulya, brácstambura
Eredics Gábor – basszprímtambura, harmonika, ének
Eredics Kálmán – bőgő, tarabuka, tapan
Brczán Miroszláv – csellótambura, ének
Szendrődi Ferenc – prímtambura, brácsatambura
Vizeli Balázs – hegedű Belépőjegy: 2 700 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?