Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA
Szentendrei Teátrum és Nyár - MűvészetMalom udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 208 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA: AZ UTCA NAPOS OLDALÁN Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme, Pátriárka u. 7.

A Budapest Jazz Orchestra 1998-ban alakult Magyarország egyetlen professzionális big bandjeként. A zenekar a tradicionális big band felállást követi: 5 szaxofon, 4 posan, 4 trombita, valamint a zongorából, bőgőből, gitárból és dobból álló ritmusszekció. A BJO Európa egyik legjobb big band-je, amit számos belföldi és külföldi díj, elismerés is bizonyít. Repertoárja a jazzirodalom klasszikusaitól a modern kortárs jazzig terjed. A zenekar műsorában kiemelt helyet foglalnak el a saját szerzeményű kompozíciók, illetve az egyedi hangvételű nagyzenekari hangszerelések.
Az utca napos oldalán című lemezén a zenekar amerikai örökzöldeket dolgozott fel, amelyek  nagyszerű énekesek tolmácsolásában magyarul szólalnak meg – ami igazi különlegesség. Zenekar:  
Szaxofon – Kollmann Gábor, Dennert Árpád, Csejtei Ákos, Zana Zoltán, Varga György
Harsona - Schreck Ferenc, Skerlecz Gábor, Frolov Ákos, Nagy Viktor Dániel
Trombita -Tulkán Péter, Magyar Ferenc, Koós-Hutás Áron, Pecze Balázs
Zongora – Juhász Attila
Gitár – Birta Miklós
Bőgő – Hárs Viktor
Dob – Serei Dániel
Énekesek: Fehér Adrienn, Urbán Orsolya, Farkas Gábor Gábriel, Mujahid Zoltán
Belépőjegy: 3500 Ft A programváltozás jogát fenntartjuk! ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?