Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A TELJESSÉG FELÉ
Szentendrei Városháza - Városháza Udvara.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
GRYLLUS DÁNIEL – WEÖRES SÁNDOR: A TELJESSÉG FELÉ Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme

Gryllus Dániel dalsorozata Weöres Sándor költői prózájának mondataiból.
Szólisták: Sebestyén Márta, Sebő Ferenc, Gryllus Dániel,  Szalóki Ági, Bognár Szilvia, Szirtes Edina Mókus, Ferenczi György, Both Miklós Zenészek:
Pálhegyi Máté – fuvola
Borbély Mihály - klarinét, szaxofon
Bizják Gábor – kürt
Frankie Látó – hegedű
Balázs Gergely - hegedű, mridanga
Jávorka Ádám - brácsa, hegedű
Kovács Zoltán – nagybőgő
Balogh Kálmán – cimbalom
Bolya Mátyás ­– citera, brácsa
Holló Miklós – ütőhangszerek Vezényel: Gryllus Samu Gryllus Dániel a nyolcvanas évek elején készítette el Weöres Sándor A teljesség felé című prózai műve részleteinek  zenei  adaptációját, amelynek felvétele  a költő 75. születésnapjára jelent meg, és néhányszor színpadon is elhangzott.  A zenei részeket az eredeti műből vett prózai részek kötik össze, melynek dramaturgiáját Kőváry Katalin rendező, a zeneszerző felesége állította össze. 2010-ben Gryllus Samu – a zeneszerző fia – új hangszerelést készített a műből, melynek előadására édesapja kollégáit és pályatársait kérte fel. Az új hangszerelés nyilvános előadására először 2010-ben Milennáris Teátrumban, majd 2011-ben a MÜPA hangversenytermében került sor.  
Belépőjegy: 4800 Ft, early bird kedvezménnyel 2016. június 19-ig: 4200 Ft A programváltozás jogát fenntartjuk! ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 
  Stáblista
Szólista 
Gryllus Dániel 
Karmester 
Gryllus Samu 
Szólista 
Sebestyén Márta 
Szólista 
Sebő Ferenc 
Szólista 
Szalóki Ági 
Szólista 
Bognár Szilvia 
Szólista 
Szirtes Edina 
Szólista 
Ferenczi György 
Szólista 
Both Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?