Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉTER SZABÓ SZILVIA - VÉGTELEN RAGYOGÁS
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
Péter Szabó Szilvia - Végtelen Ragyogás

Ki ne emlékezne, a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Forogj világ című dalra?

A háromszoros dupla platina- és nyolcszoros aranylemezes, megannyi rangos díjat besöprő, számtalan listavezető dalt magáénak tudható és hazánkban kivétel nélkül csak teltházas koncertet adó egykori NOX zenekar frontembere és énekesnője, Péter Szabó Szilvia, hosszú évek után újra egy egyedülálló produkcióval és sok meglepetéssel fűszerezve készül elkápráztatni közönségét. A nagykoncerten hallhatóak lesznek Szilvia legújabb dalai és mindemellett természetesen felcsendülnek a régi nagy NOX slágerek is, amelyektől hosszú évekig zengett az ország és ahonnan 2002-ben minden indult…

Külhoni újjászületés…

Szilvi 2014-ben megálmodta, majd megalapította saját zenekarát, ahol új és a NOX-ból már jól ismert régi tagokkal kezdett el ismét együtt zenélni és újfent valami maradandót alkotni. Köszönhetően igen népes és hű „rajongótáborának”, továbbá annak, hogy a hazai könnyűzenei élet egyik ikonikus alakja és egyik legelismertebb énekesnője, koncertjeit hatalmas és hangos sikerek övezik országszerte, illetve határon túl is, mind a mai napig. Sokan mondják: „közönsége nem csupán a pillanatnyi élmény részese lesz, hanem maradandó értéket és élményt vihet magával”. Ez most sem lesz másként!

A Végtelen Ragyogás 2016. augusztus 27-én újra életre kel, ezúttal Budapesten, a Barba Negra Track színpadán!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?