Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRON, ESTE FÉL TIZENEGYKOR
Kecskeméti Katona József Színház - Egyedi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 390 értékelés alapján
  Leírás
Egy szerelmi gyilkosság története. Marguerite Duras azonos című regényéből készült színmű

MARIA - UDVAROS DOROTTYA
Zeneszerző, gitáros - Petz Bálint Fordította - Kürti György
Színpadi változat, rendező - Vörös Róbert A szerelem, a szenvedély természetét kutatja kitartóan regényeiben, filmforgatókönyveiben Marguerite Duras, a világhírű francia írónő. Történetei egyszerűnek tűnhetnek, hősei hallgatagok, szűkszavúan élik mindennapjaikat, mintha nem történne velük semmi, de ez a semmi feszültséggel terhes, vihar előtti csönd, s ha megjön a zivatar, az sem hoz enyhülést. Esküvője előtti éjszakán a vőlegény egy pisztolylövéssel megöli menyasszonyát, mert az megcsalta a legjobb barátjával, majd végez vele is. A gyilkosságtól fölzaklatott spanyol kisvárosba útjukat megszakítva, a vihar elől menekülve, megáll Maria és családja. Maria ezen az éjszakán érti meg, hogy élete ugyanarra tart, mint Rodrigo Paiestraé, a gyilkosé. A történet nem pusztán a szereplőkben, a főszereplőben, Mariában fájdalmasan és csöndesen végbemenő veszteségről szól, hanem szól a szenvedély hatalmáról: „Ki ne szeretne – egyszer, féltékenységből – megölni valakit?” Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül A Nemzeti Színház előadása.
  Stáblista
MARIA 
Udvaros Dorottya 
Színpadi változat, rendező - 
Vörös Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?