Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TIED A VILÁG
Kecskeméti Katona József Színház - Egyedi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Illés zenekar - Szente Vajk: Tied a világ! Zenés társasjáték

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… és még nagyobb csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában, nem beszélve az elmaradhatatlan party kellékekről, úgymint a pizza (a hozzá tartozó gyönyörű pizzafutár lánnyal), az akadékoskodó házmester és természetesen a zene! Melyik házibuliban ne kerülnének elő a régi idők slágerei, a jól ismert Illés-nóták!? Főhőseink dalra fakadnak és a nehezen induló összejövetelt egyszeriben fergeteges koncertté változtatják. Felcsendülnek a Táncdalfesztiválokról jól ismert, a számos kis- és nagylemezt kiadott, fiatalok ezreinek reményt, utat, életre szóló élményeket adó, legendás Illés-együttes dalai… ráadásul valami egészen elképesztő varázslat is történik ezen az éjszakán, amikor Tied a világ! Zenész: Látó Richárd, Kovács Mihály, Kiss Dániel, Csonka Zoltán, Deák Gábor, Várkonyi Zsolt
  Szereposztás
Színész 
Szemenyei János 
Színész 
Dobó Enikő 
Színész 
Aradi Imre 
Színész 
Kiss Zoltán 
Színész 
Ferencz Bálint 
Színész 
Szokolai Péter 
Színész 
Szerednyey Béla 
Színész 
Pál Attila 
  Stáblista
Rendező 
Szente Vajk 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?