Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENEAKADÉMIAI IFJÚ TEHETSÉGEK KONCERTJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Magyar Művészeti Akadémia rendkívüli tehetségek bemutatására hangversenyt szervez.

Közreműködnek: a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Előkészítő Tagozat hallgatói Műsor: Johann Sebastian Bach: d-moll verseny két hegedűre BWV 1043      I.Vivace II.Largo, ma non tanto III.Allegro Előadják:  Gaál Eszter, Gaál Julianna   Joaquin Rodrigo (1901-1999): Concierto de Aranjuez                  Gitáron előadja:  Szalai Lotti                                              - szünet- Protr Iljics Csajkovszkij: Változatok egy rokokó témára  Op.33    Gordonkán előadja: Devich Gergely Liszt Ferenc: Á-dúr zongoraverseny Előadja: Balogh Ádám Közreműködik: a Zuglói Filharmónia-Szent István Király Szimfonikus Zenekar, Vezényel:  Záborszky Kálmán
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?