Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - FÉRFINAK LENNI
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Legyél erős, de ne legyél erőszakos, legyél érzékeny, de ne legyél nyámnyila, tudjál barkácsolni, de szeresd a romantikus filmeket. Keress pénzt, de gyere haza korán. Ne sírj, ne panaszkodj, ne félj, ne ijedj meg és főleg: ne kérj segítséget! Felelj meg apádnak, párodnak, apádnak, a haveroknak, apádnak, a gyerekednek és apádnak. Hogyan vagy férfi, mitől vagy férfi? Kinek az elvárásai alakítják a viselkedésed? Mi az, amiről hallgatsz, bár beszélni szeretnél, mi az, amire büszke vagy, mi az, amit szégyellsz? Mit kezdj a változó női szerepekkel, mit kezdj az ösztöneiddel, mit kezdj a társadalmi elvárásokkal? Hogy lehet ezt követni, hogy tudsz közben önmagad maradni? Lehet-e ezt az egészet humorral kezelni? Ha a másik szemszög is érdekel: gyere el június 12-én Nőnek lenni című előadásunkra is. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?