Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MINDJÁRT ITT A NYÁR...- TÁNCIMPROVIZÁCIÓ A MEDICALL ART DANCE TÁRSULAT ELŐADÁSÁBAN
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kupolaterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5838 értékelés alapján
  Leírás
A táncosok ezúttal is friss lendülettel vetik bele magukat az improvizációba és a magával ragadó érzelmek közvetítésébe.

Táncosok: CSABAI GABRIELLA, CSEH HAJNAL, GAÁL JÚLIA, MÁRVÁNYI ANNA, MÓROCZ ESZTER, MURVAI KATALIN, SZABÓ ZOLTÁN A társulat improvizációs el adásmódja klasszikus zenére épül, egyedivé és izgalmassá teszi az összes előadást. Hiszen sosem tudhatjuk, milyen, csak arra az estére jellemző érzelmi rendszerek és kapcsolati hálók épülnek. Ahogy azt sem tudhatjuk előre, hogy milyen hangulatot fog árasztani aznapi előadásunk. Minden a nézők sorai előtt dől el, a színpadon. Nincsenek előre begyakorolt mozdulatok, megtervezett koreográfia: csak érzelmek és zenei dinamikák, melyek arra várnak, hogy életre keljenek, kizárólag egy este erejéig. A Medic’all Art Dance Társulat sok vérfrissítő változáson és megújuláson ment keresztül: több tervvel, érdekes újdonsággal jelennek meg. Jó szórakozást és kellemes feltöltődést kíván a Társulat!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?