Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KULISSZÁK MÖGÖTT: VETÍTÉSSOROZAT NAGY SZÍNÉSZEKRŐL.SZÁZ ÉVE SZÜLETETT SOMOGYVÁRI RUDOLF
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub - Gobelinterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5908 értékelés alapján
  Leírás
„Mindig vonzott a sokféle szín. A paletta, amelyről az ember hol ilyen, hol olyan színekből keverheti ki személyiségét” – vallotta Somogyvári Rudolf, aki idén lenne százéves.

Tehetségét a képzőművészet terén is bizonyító legendás művészről vallunk ez alkalommal, aki viszontagságos pályája során a Vígszínházban lel majd művészetét kiteljesítő terepre. Lélekben fiatal maradt; humora és érzékenysége magával ragadta a fiatal pályatársakat is. Színpad, film, televízió és rádió, valamint a szinkronstúdiók állandó alakja volt. A program során részleteket láthatunk a Csigalépcső című filmből (rendezte: Bán Frigyes), Thomas Mann Fiorenza c. egyfelvonásosából (Thália Színház, rendezte: Kazimir Károly) és Lev Tolsztoj: Kreutzer-szonáta c. előadásból (Pesti Színház, rendezte: Horvai István). Háziasszony: SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?