Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PETROVICS ZOLTÁN: NYÚLTOJÁS (ZENÉS MESEJÁTÉK EGY RÉSZBEN)
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 6182 értékelés alapján
  Leírás
Hogy kerül a nyúl a húsvétba? Ki tojja a húsvéti tojást?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ Nyuszi Zsuzsi, akinek az édesanyja elment, hogy ápolja a nagyon beteg nagybátyját, Tapsi bácsit, így aztán szegény Zsuzsinak az egész húsvétot egyedül kell megoldania. Persze vannak, akik segítenek neki: Kacsa-mama, Katika és Zolika, na és vannak, akik megpróbálják mindenáron megakadályozni, hogy ez sikerüljön: Róka Rudi, BaromFifi néni és a különös természetű Jenő bácsi. Játsszák: ANGYAL ANITA, FARKAS PETRA, KIRÁLY ADRIÁN Rendezte: VAS-ZOLTÁN IVÁN
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?