Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DÉS LÁSZLÓ - NEMES ISTVÁN: VALAHOL EURÓPÁBAN (MUSICAL) PÉNTEK13-A13 SZÍNHÁZ
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 115 értékelés alapján
  Leírás
Dés László - Nemes István: Valahol Európában (musical) A Cseppszínház előadása

A mára már klasszikussá vált, zenés, színpadi játék a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját mutatja be.  A mű sikerének alapja, hogy a kivetettekkel, a hátrányos helyzetűekkel, a megváltozott világban önmagukat keresőkkel szolidaritást vállaló, a humánum alapértékeit felmutató, a művészet, a zene megváltó erejében hívő, az együttérző és befogadó szeretet erejét sugárzó alapmű. Túlmutat a konkrét alaphelyzeten, és az európaiság nagy erejű megfogalmazását is adja egyben. Belépődíj: elővételben felnőtteknek: 1300 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak: 1100 Ft, csoportos jegy 10 főtől: 900 Ft. Az előadás napján: 1500 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.
A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?