Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FON-TRADE MUSIC SAXOPHONE SUMMIT – RICK MARGITZA, TONY LAKATOS, BOLLA GÁBOR (US/D/H)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fon-Trade Music a hazai fúvós hangszer piacon úgy az értékesítés terén mint a hangszer javításban hosszú ideje vezető pozíciót foglal el.

Kereskedelmi tevékenységük mellett ugyanakkor komoly támogatói a hazai jazz életnek, melyet többek között a  Magyar Jazz Szövetség által neki adományozott Patrónus-díj is fémjelez. Idén 16. alkalommal kerül sor a Fon-Trade Music Saxophone Summit rendezvényükre, melyen minden alkalommal jeles külföldi és hazai előadók közös produkcióit hallhatja a közönség. Ezúttal nem is egy, hanem mindjárt három nemzetközi hírű szólistát hívtak meg a koncertre Rick Margitza, Tony Lakatos és Bolla Gábor személyében. Tekintva hogy mindhárman roma gyökerekkel rendelkeznek, a Szakcsi Lakatos Róbert - Barcza Horváth József - Balázs Elemér alkotta kitűnő trióval közös koncertjük alighanem fergeteges koncertet ígér. Az Opus Jazz Club büszke arra, hogy ezúttal ismét a Fon-Trade Music Saxophone Summit helyszíne lehet. Közreműködik: Rick Margitza - szaxofon
Tony Lakatos - szaxofon
Bolla Gábor - szaxofon
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Balázs Elemér - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?