Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÉVÉSZ ZÁVODI: PIRAMIS ÉVEK
Balatonlelle, Szabadtéri Színpad - Balatonlelle - Kultúrpark - Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
Kedves Közönségünk! A folyamatos eső miatt a 16-ára hirdetett Révész & Závodi: Piramis évek koncert (Balatonlelle - Kultúrpark) elmarad, és az esőnapon 07.20-án kerül megtartásra.

LELLEI KULTÚRPARK - SZABADTÉRI SZÍNPAD 2016.július 16. 21:00 (esőnap: július 20. ) Révész Sándor & Závodi János Piramis évek Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora: júliusban ismét hallható a legendás zenekar egykori énekese és szólógitárosa, s néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének. A 2016-ra tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. A két zenei Ikon fiatal tehetséges „szövetségesekkel”lép színpadra. HORVÁTH ÁKOS- gitár- vokál,NAGY GERGŐ- gitár, MEGYASZAY ISTVÁN- Megya- basszus, DELOV JÁVOR- dob. A Piramis a 70-es évek második felének, és a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.
  Weboldal http://www.reveszsandor.hu/ https://www.facebook.com/gyerekozelebb JEGYINFORMÁCIÓ jegyárak:  Elővétel:       3.500-Ft Helyszínen:   3.900-Ft   JEGYEK KAPHATÓK A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN, A SÉTÁLÓ UTCAI INFORMÁCIÓS PAVILONBAN, ONLINE: http://broadway.hu/revesz-zavodi-piramis-evek   VALAMINT A HELYSZÍNEN AZ ELŐADÁS ELŐTT KÉT ÓRÁVAL INFO: 85/554-128 * WWW.LELLEIKULTURPARK.HU * MUVHAZ@BALATONLELLE.HU      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?