Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JONAS KAUFMANN: EGY ESTE PUCCINIVAL - KONCERTFILM
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2015 júniusában a német tenor, Jonas Kaufmann az itáliai nagyopera szentélyében, a Milánói Scalában lépett színpadra az év egyik legjobban várt előadásán, ahol Puccini legnépszerűbb áriáit adta elő a Scala Filharmonikusok kíséretével.

Produkciójával teljesen elkápráztatta a közönséget, az előadás kirobbanó sikerét az öt ráadás szám mellett a szűnni nem akaró ováció jellemezte. Ez a legendássá vált előadás áll az Egy este Puccinivel című látványos koncertfilm középpontjában, amely az előadás mellett betekintést nyújt Puccini életének és munkásságának részleteibe is, Kaufmann narrációjával ritka archív felvételek is megelevenednek a vásznon. A koncerten Puccini operáinak jól ismert dallamai csendülnek fel a Tosca, a Manon Lescaut, A Nyugat lánya és a Turandot előadásából. Műsor: Lidércek – Ecco la casa... Torna ai felici dì ...Preludiom és La Tregenda Edgar – Orgia, chimera dall’occhio vitreo  – III. felvonás Preludiom Manon Lescaut – Donna non vidi mai, Intermezzo, Ah! guai a chi la tocca! ...  No! pazzo son! Guardate! Tosca – E lucevan le stelle –  III. felvonás Preludiom Madama Butterfly – Intermezzo A Nyugat lánya – Una parola sola! ... Or son sei mes Angelica nővér – Intermezzo Turando – Nessun Dorma
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?