Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUKÁŠ ORAVEC QUARTET (PL/SK/CZ) FEAT WAYNE ESCOFFERY (USA)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2012-ben megalakult Lukáš Oravec Quartet magas színvonalú előadásai révén kezdettől fogva magára vonta a jazzrajongók figyelmét.

A a csapat számtalan klubkoncertet adott és számos fesztiválon szerepelt Európa-szerte. 2013-ban adták ki első albumukat Introducing Lukáš Oravec Quartet címmel, amely hamarosan elnyerte az ESPRIT 2013 díjat „Az év legjobb szlovák albuma” kategóriában. Második lemezük, a Piotrology 2015-ben jelent meg, az amerikai szaxofonos Vincent Herring vendégszereplésével. „Lukas Oravec egy csodálatos fiatal trombitás, akinek mind játéka, mind szerzeményei televannak tűzzel és kreativitással. Mind zenéje, mind játéka egyéni, Lukáš és az őt körülvevő zenészek figyelemre méltó erőt képviselnek.” írta róluk Bob Mintzer a Piotrology ajánlójában. A szlovák jazz trombitás és zeneszerző Lukáš Oravec egyedülálló improvizációs képességekkel rendelkezik, és a jazz trombitálás olyan nagyjai által kijelölt utat követi, mint Freddie Hubbard, Tom Harrell és Woody Shaw. 2014-ben ESPRIT díjat nyert „Az év legjobb jazz lemeze” kategóriában. Számos jelentős hazai és nemzetközi zenésszel játszott együtt, közülük elég Rick Margitza, Bob Mintzer, Oláh Kálmán, Vincent Herring, Miroslav Vitous, Pavel Wlosok, Peter Erskine és Benito Gonzalez nevét említenünk. Tagja a Gustav Brom, illetve a Matthew Jakabčic vezette big bandeknek is. Az amerikai szaxofonos Wayne Escoffery generációjának egyik kiemelkedő alakja a New York-i jazz színtéren. Jól ismert együttműködése Carl Allennel, Monty Alexanderrel, Eric Reeddel és a Charles Mingus Big Banddel, ez utóbbiak társaságában Grammy-díjat nyert 2010-ben. 2006 óta tagja a Tom Harrell Quintetnek. 2014-ben elnyerte a Downbeat „Rising Star” díját a tenorszaxofonos kategóriában. Közreműködik: Lukáš Oravec - trombita
Piotr Wyleżoł - zongora
Tomáš Baroš - nagybőgő
Patryk Dobosz - dob Wayne Escoffery - szaxofon Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?