Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARAMAZOV
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Stúdióterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MU Színház - FÜGE: karamazov

F.M Dosztojevszkij regénye alapján írta: Faragó Zsuzsa, Laboda Kornél és az előadásban játszó színészek Utazol egy körülbelül negyvenötezer pudos villamoson. Futnak alattad a verszták. Csak bámulsz ki bután a fejedből, nézed a nyírfák táncát a végtelen sztyeppén. A Blahán fölszáll az ördög. Olyan másfél rőf. Jön és néz. És tudod, hogy megfog. Mert nincs jegyed. Egy pópával is megtörtént ez. Aztán elment, és nem találták. De végül megtalálták. Így jár az, aki nem halt meg, de még él. Dmitrij Karamazov: ADORJÁNI BÁLINT Ivan Karamazov: OROSZ ÁKOS Aljosa Karamazov: LAZÓK MÁTYÁS Fjodor Karamazov, Szmergyakov: JANKOVICS PÉTER Rendező: LABODA KORNÉL Látvány: LISZTOPÁD KRISZTINA Dramaturg: FARAGÓ ZSUZSA A dramaturg asszisztense: BÍRÓ BENCE e.h. A rendező munkatársa: JUHÁSZ GABRIELLA Verseket fordította: SZÁLINGER BALÁZS, HERCSEL ADÉL Dalok: OROSZ ÁKOS, LAZÓK MÁTYÁS, JANKOVICS PÉTER, ADORJÁNI BÁLINT Sajtós: HERCSEL ADÉL Támogatók: NKA, EJI, FÜGE, MU Színház A színdarab a MU Színház - FÜGE vendégjátéka.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?