Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
INDIGÓ UTCA ÉS BAZSINKA MIHÁLY QUARTET KONCERT / PÁRATLAN PÁROS #2
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Útjára indítottuk új koncert sorozatunkat, PÁRATLAN PÁROS néven, ahol kéthetente csütörtökön, színházi körülmények között, két kivételes zenekart mutatunk be a Bakelit közönségének.

INDIGÓ UTCA Az Indigó Utca 2007-ben, eredetileg ,,egyszemélyes zenekarként" alakult Székesfehérváron. A név az Eleven Hold ,,Cserélnénk Magunkkal" című 3. nagylemezén szereplő Indigó Utca dalból ered. A két szó olyannyira megtetszett Pistának, hogy eldöntötte, ezt a nevet adja ennek a produkciónak. 2011 novemberében a Fluorral közös PontPontPont című dal bekerült a Petőfi rádióba, 1. helyen nyitott, és jó pár hétig megállta a helyét a slágerlistán. A Petőfi rádió 2006-2011 közötti top 100-as listán a PontPontPont lett a 11. 2012-ben az ugyancsak Fluorral közös Kitalálom című dal is a Petőfi slágerlistáján nyitott. Következő év nyarán , több hazai fesztivál színpadán is láthattuk a zenekart (Fezen, Volt, Strand). 2014 májusában a zenekar meghívást kapott Bakuba (Azerbajdzsán), ahol az ország által szervezett dalversenyen 42 országból 10. helyezést értek el az Egymásba látunk című dallal, amit Somogyvári Dani hangszerelő producer segítségével készítettek el. 2015 második felében (és azóta is) Danival készülnek a stúdió felvételek, a Másmilyen névre hallgató EP hamarosan megjelenik. Pista közben az akusztikus fellépéseknek is ad teret, melyben György Andi (hegedű, vokál ), Lendvay Anna (cselló), Jáni Attila (ukulele, gitár ) és Pogány János (basszusgitár) egyesíti a szöveg centrikus ,,játékzenét", olykor már ,,szimfonikus " feelingben . BAZSINKA MIHÁLY QUARTET Repertoárunkban többek között John Coltrane, Cannonball Adderley, Thelonious Monk, Dave Holland műveinek feldolgozásai és saját szerzeményeink szerepelnek. Célunk, hogy értékes és felemelő közösségi programot adjunk közönségünknek a belőlünk fakadó, sajátos hangvételű zenénkkel. Bazsinka Mihály: szaxofon/saxophone
Várvölgyi Szabolcs: gitár/guitar
Dénes Ábel: bőgő/double bass
Kárpáti Benedek: dob/drums    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?