Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPPORTUNITY ÉS FLOW IN KONCERT / PÁRATLAN PÁROS #1
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Útjára indítjuk új koncert sorozatunkat, PÁRATLAN PÁROS néven, ahol kéthetente csütörtökön két kivételes zenekart mutatunk be a Bakelit közönségének.

OPPORTUNITY zenekar (Csillag Júlia Quartet) Kik vagyunk mi? Fiatal zenészek, akiknek az álmuk lassan a mindennapjuk részévé válik.
JAZZ! Miért pont jazz? Mert ebben találtuk meg önmagunkat, a szabadságot, ami talán a legfontosabb érték egy zenész életében. A Bartók Béla Szakközépiskola Jazztanszakának padjaiban ülve találtunk egymásra a zenészeimmel, azóta szerencsére többünket felvettek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszakára.
Leginkább ismert jazz standard-eket játszunk, de most debütálunk első saját számunkkal. A zenekar összképét olyan emberek színezik, mint Raboczki Balázs (szaxofon), Tóth Levente (gitár), Kiss Tamás (dob), Mihalovics Dávid (basszusgitár), és Csillag Júlia (ének). FLOW IN zenekar Recept: keverj össze egy csipetnyit hibbant, rengeteg plusz energiával küzdő, ötletes és sok meglepetést tartogató dobost, egy határozottan magabiztos, vagy magabiztosan határozott, sokoldalú és fergeteges iróniával megáldott zongoristát, adj hozzá még egy mosolygós, figyelmes, hihetetlenül kreatív és talpig gentleman basszusgitárost, aztán ízesítsd egy kissé lökött, idealista és energikus énekesnővel. Forrald őket a Dürer-stúdió próbatermeiben pár hónapig, szűrd le az eredményt, tálald forrón a színpadon és voilá – Flow in! Nehéz megfogalmazni, milyen zenét fogsz hallani. Úgy mondanám, hogy a sok jazz-zenével töltött év lenyomata keveredik egy groove-os, friss és lendületes funkyval, amit a mai kor zenéjének hatása tesz mégis R&B-s hangulatúvá.
Nincs is más hátra, mint a kóstoló! :) Hevesi Lia-ének
Balla Kristóf- zongora
Pál Gábor-Basszusgitár
Szikora Balázs-dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?