Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SAN ANTONIO YOUTH SYMPHONY ORCHESTRA
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A YOSA (A San Antonio Ifjúsági Zenekar) a zenén keresztül gyakorol pozitív hatást a felnövekvő generáció életére. A zenekar 11. koncertkörútján Dél-Texas legtehetségesebb fiatal zenészei lépnek a közönség elé.

A hivatásos zenekaroknak is díszére váló repertoár és a nemzetközi hírű szólistákkal és zeneszerzőkkel való rendszeres együttműködés kivívta a szakma elismerését valamint a Merész Zenei Program ASCAP Díjat (ASCAP-Zeneszerzők, Szerzők és Kiadók Amerikai Szövetsége). A YOSA nyolc zenekarral, két nyári táborral és hátrányos helyzetű gyermekek iskolai tehetségkutatásával (YOSA MÁS) áll évente több mint 1500 diák szolgálatában. Zenei igazgatójuk, Peters Troy számos amerikai zenekart dirigált meghívott vendégként, többek között az Oregoni, a San Antonioi és a Vermonti Szimfonikus Zenekarokat. Berg Jennifer, az Ewazen, Down a River of Time (Az idő folyóján) oboaszólistája a YOSA egykori tagja, jelenleg pedig a Közép-Texasi Szimfonikus Zenekar első oboistája és a San Antonio-i Szimfonikus Zenekar angolkürtöse. Műsor:
Liszt Ferenc - II. Magyar rapszódia
Eric Ewazen - Down a River of Time
A. Dvorak - VIII. (G-dúr) szimfónia

Zenél: San Antonio Ifjusági Zenekar
Vezényel: Troy Peters
Közreműködik: Jennifer Berg – oboa
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?