Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SEQUENCE (KÉZDY LUCA SZENDŐFI PÉTER)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szendőfi Péter és Kézdy Luca duója egyedülálló kísérleti zenei projekt, olyan rendhagyó formáció, amely egy akusztikus dobfelszerelésre és egy hegedűre épül.

Közreműködik: Kézdy Luca - hegedű
Szendőfi Péter - dob A zenészeket komoly kihívás elé állította olyan repertoár megteremtése, amely egy teljes koncerten át tudja a közönség figyelmét folyamatosan fenntartani anélkül, hogy bármilyen egyéb más hangszerrel kiegészülnének. Céljuk egy előremutató – mind hangzásában, mind tartalmában egyedi – anyagot létrehozni, amely Péter és Luca zenei világát egyaránt ötvözi. Ennek eredményeként zenéjük rendkívül dinamikus, sokszínű, tartalmilag és technikailag jól megalapozott, energikus és érzelemgazdag. Egyik fő eleme a szabad improvizáció, amely mellett természetesen megírt kompozíciók és szerkezetek is megjelennek benne. Péter és Luca teljesen más irányokból közelítik meg a zenét, valószínűleg éppen ez a különbség ad speciális színezetet és ízt kreatív, közös munkájuknak és az a kihívás adja a legerősebb lendületet és energiát a projekthez, amit a hegedű és dob együttes játékának harmóniájához vezető út megtalálása jelent. A rengeteg improvizációt, és a spontán megoldásokat előtérbe helyező, határtalan kreativitású duó néhány technikai megoldást is használ hangzása színesítéséhez. Luca a hegedűhöz kapcsolt looper-effekttel játszik, melyre a koncert közben élőben különféle loop-okat, effekteket vesz fel, ezzel még izgalmasabbá téve a programot. Péter pedig az akusztikus dobfelszerelés mellett egy trigger modult is használ, melyről az akusztikus hangon túl elekronikus hangok, basszus szólamok is megszólalnak. Bemutatkozó – teltházas, nagy sikerrel zárult – koncertjükre 2016 január 4-én került sor a Budapest Jazz Clubban. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?