Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO ÉVADZÁRÓ KONCERT, VENDÉG: TOM HARRELL
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fekete-Kovács Kornél és Tom Harrell Amerikában már szerepelt egy színpadon, most pedig a magyar közönség is meghallgathatja, a két nagyszerű zenészt.

Közreműködik: Tom Harrell – trombita, szárnykürt
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél A Modern Art Orchestra koncertjeivel kapcsolatban mindig megszokhattuk a kitűnő minőséget és, hogy az évadzáró estjeikre évről-évre különleges zenészeket hívnak meg. Az évad utolsó Modern Art Orchestra koncertjének meghívott vendége Tom Harrell trombitaművész, akinek előadásában nem csak saját szerzeményeit, de a MAO szerzőinek dalait is meghallgathatjuk! Harrell tagja volt a Stan Kenton's Orchestrának, fújt a legendás Woody Herman big bandben, valamint zeneszerzőként és hangszerelőként is elismert név a szakmában: dolgozott Bill Evans mellett, 2013-as lemezén pedig Esperanza Spaldinggal zenéltek együtt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?