Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMARA.HU/4 - FORDULÓPONT - A ZENEAKADÉMIA KAMAREZENEI FESZTIVÁLJA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Határtalan tehetségek és határokat feszegető szerzők. Ránki Fülöp ifjú kora ellenére tapasztalt koncertezőnek számít, aki a családi hangversenyek mellett egyre gyakrabban lép fel önállóan is, „saját jogú” zongoraművészként.

Fejérvári Zoltán zongoraművész több rangos külföldi (angliai, spanyol és olasz) verseny díjazottja, aki szintén jelentős színpadi rutinnal bír már. Olyan kiválóságokkal dolgozott együtt, mint Fischer Iván és Kocsis Zoltán például. A német Viviane Hagner hegedűművész szintén komoly nemzetközi sikereken van túl. Játékáról a Washington Post így írt: „Gazdag és fényes tónusa, kristálytiszta artikulációja és pontos kifejezésmódja mély nyomot hagy a hallgatóban”. Christoph Richter pedig Európa egyik legkeresettebb koncertcsellistája, emellett a kamarazenélés tanára, továbbá mesterkurzusok és szakmai zsűrik rendszeres vendége szerte a világban. Az izgalmas menü pedig: az örök különutas, Satie forradalmian formabontó zongoraminiatűrjei, a romantika hangzáslehetőségeinek határait öntörvényűen feszegető Liszt ritkán hallható darabjai, valamint Ravel gazdag hangzású kamaratriója, mely a három hangszer kevésbé használt regisztereit különös előszeretettel alkalmazza. Fordulópontok a zenében. Satie: Három darab körte formában
Liszt: Öt zongoradarab
Liszt: Négy elfelejtett keringő
szünet
Ravel: a-moll zongoratrió Művészeti vezetők Simon Izabella és Várjon Dénes Ránki Fülöp, Fejérvári Zoltán (zongora); Viviane Hagner (hegedű); Christoph Richter (cselló)
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?