Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÉSZÁROS MÁTÉ: HINOKI
Győri Nemzeti Színház - Kisfaludy terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Elmúlás – rombolás – újjáteremtett valóság. Különleges triptichon. Mészáros Máté, az Wim Vandekeybus vezette belga Ultima Vez társulat tagja, a darabban erre a különös háromszögre koncentrál.

Az önmagától pusztuló rendet újra felépíteni és életben tartani. Kapcsolatokat és érzéseket felidézni, ismételten megélni, mással, ugyanúgy.
 
Rombolás. Újrateremtés. Fel nem adás.
 
Ezeket az egyetemes felvetéseket fordítja le koreográfus és társulata testre és a fizikalitásra, így a test átalakul, máshogy fogalmaz, jelenetről jelenetre más-más dialektusban beszél. Könyörtelen lemeztelenedés és szétforgácsolódás, hogy csak a lényeg maradjon. Az állandó és mindenkiben meglevő. Mészáros Máté a Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzése után a Szegedi Kortárs Balett tagja lett, később külföldre ment, ahol olyan világhírű koreográfusokkal dolgozott együtt, mint Ohad Naharin, Wim Vandekeybus, Sharon Eyal, Amanda Miller, Roberto Galvan, Myriam Naisy, Robin Orlin. Jelenleg az Ultima Vez társulat tagja. Az elmúlt egy évben több magyar kortárstánc társulat felkérésére is készített koreográfiát (Duda Éva társulata, Közép Európa Táncszínház).
  Stáblista
Koreográfia 
Mészáros Máté 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
9022, Czuczor Gergely utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?