Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RECIRQUEL: PÁRIZS ÉJJEL
Győri Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk annak minden érzékiségével, bájával és tiltott vágyaival megbolondítva/felejthetetlenné téve az előadást.

Mondén hangvételével a társadalom margóját alkotó prostituáltak, lecsúszottak és titkos szeretők csalóka életképeit állítja színpadra. A Művészetek Palotája és a társulat közös produkciója a világhírű fotóművész, Brassaï jellegzetes világából merít inspirációt, lenyűgöző artisták, táncosok és zenészek keltik életre a korszak dekadens és fülledt erotikájú világát, felidézve a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét. A közönség a színpadon és annak közvetlen közelében elhelyezett asztaloknál foglal helyet. Az előadóművészek és nézők közötti távolság eltűnik, így könnyen előfordulhat, hogy pont Ön fölött handstandoznak, vagyis állnak majd kézen az artisták az erre a célra kivitelezett már cirkuszi kellékekké avanzsálódott bisztró asztalokon.

Az előadás jeleneteit egytől egyig a Brassaï képei alkotta kulturális örökség inspirálta, mely a párizsi éj egyedi és vakmerő pillanatait örökítette meg. Fedezze fel Montmartre rejtett utcácskáit/zugait/tereit, ahol Picasso, Henry Miller, Modigliani, Josephine Baker vagy épp Brassaï burkolózott be az éj sötét homályába. Kiváló dzsessz zenészek, énekesek, táncosok és csodás cirkuszművészek egy különleges élményben fogják Önt részesíteni, feltárva a hőn áhított párizsi éjszakák titkait. Premier: 2014.10.03. - CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
9022, Czuczor Gergely utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?