Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FÁBIÁN JULI ZOOHACKER KONCERT - PÉNTEK13-Z13
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
PénteK13-Z13 - május 13., péntek 19.00 Fábián Juli & Zoohacker koncert

A nagysikerű formáció gerincét két különböző műfajból érkező zenész adja, a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és az elektronikus zenéket játszó billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán, alias Zoohacker, de a hét fős zenekarukkal közös koncertjükön egészen fergeteges estére számíthatunk! A csapat 2015-ben jelentette meg debütáló albumát ’Shine’ címmel, amelyet már számos helyszínen, többek között a MÜPA-ban is teltházzal mutattak be. Belépődíj: elővételben: felnőtteknek 2000 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1600 Ft,  csoportos jegy 10 főtől: 1300 Ft, a program napján: 2500 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?