Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NAPSUGÁR FIÚK
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A NAPSUGÁR FIÚK (komédia) A Játékszín vendégjátéka

Címszerepben: Benedek Miklós és Gálvölgyi János Willie Clark és Alfred Lewis az amerikai kabaré aranykorának híres párosa, akiket mindenki a Napsugár fiúk néven ismer. Al és Willie igaz jó barátok a magánéletben és egymáshoz hű komédiások a színpadon. Ez a békebeli állapot egészen addig tart, míg Alfred úgy nem határoz, hogy visszavonul. Ezzel azonban nem csak saját sorsáról, de Willie életéről is döntött. A Napsugár fiúk soha többé nem léptek közösen színpadra. Azonban a szakítás után 11 évvel nagyszabású televíziós műsor készül a Vaudeville kabaré aranykoráról, melyben újra akarják éleszteni a híres duót. Ekkor kezdődik a történet, melyben a több mint tíz éve egymással szóba sem álló színészpár, Alfred és Willie ismét találkoznak. A darab kettejük kapcsolatáról szól és arról, hogy végül felül tud-e kerekedni sértettségükön a szakma iránti szenvedély és az egymás iránt érzett barátság. Olyan kiváló párosok után, mint Feleki Kamill és Balázs Samu vagy Haumann Péter és Garas Dezső, a Napsugár fiúk újra színpadra lépnek, méghozzá a Madách Színház Nagyszínpadán, Gálvölgyi János és Benedek Miklós alakításában. Neil Simon komédiáját most is - csakúgy, mint a Feleki Kamill-Balázs Samu páros esetében - Szirtes Tamás rendezi. A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.
  Szereposztás
Willie Clark 
Gálvölgyi János 
Al Lewis 
Benedek Miklós 
Ben Clark 
Nagy Sándor 
Ápolónő  
Dobos Judit 
Nővér 
Szőlőskei Timea 
  Stáblista
Rendező 
Szirtes Tamás 
Fordító 
Ungvári Tamás 
Díszlet 
Szlávik István 
Jelmez 
Rományi Nóra 
Ügyelő 
Petyi János 
Súgó 
Sajben Anita 
Rendező asszisztens 
Skrabán Judit 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?