Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

DIGGERDRÁJVER
Örkény István Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 487 értékelés alapján
  Leírás
Az Örkény Színház előadása az Asbóth utca 22-ben, a volt Shure Stúdióban Az előadás szövegét Diggerdriver blogjának felhasználásával szerkesztette: Bagossy László és Epres Attila

„Nehézgépkezelő vagyok. 
Közérthetőbben: markológépes. 
Itt Londonban: digger driver. A nyelvtudásom alig haladja meg az alapfokot. 
 Nem szerencsét próbálni jöttem, hanem jövőt biztosítani a nyolcéves gyerekemnek, és tisztességes fizetést találni magamnak. Elvegetálhattam volna a hátralévő életemet a nyugdíjig, végül is biztos állásom volt. A szakmában elértem a csúcsra. Aztán ahogy teltek az évek, egyre kevesebb jutott a bevásárlókosárba és egyre többet kellett fizetni érte, az országra meg valami olyan kilátástalanság és letargia telepedett, hogy szabályosan fojtogatott. Amikor az ember elhagyja a hazáját, az olyan, mint amikor elválik attól a nőtől, akinek elrebegte a „boldogító igen”-t, aztán a válás után valahogy egy hülye kurva lett. Vannak jó válások, és örök-harag válások. Aztán ugye szeretjük magunkat a válás után kihasznált, átvert áldozatnak tekinteni és szeretjük ezt mindenkinek elmesélni… ” Bemutató: 2015. május 9. Az előadást egy részben játsszuk, hossza kb. 100 perc. Az előadásban elhangzó zene: SoNaR (www.sonarmusic.hu)
  Szereposztás
Diggerdriver  
Epres Attila 
Feleség 
Donázy Ágnes 
Feleség 
Talbot-Smith Melinda 
Gyerek 
Leo Bloomfield 
Gyerek 
Talbot-Smith Adam 
  Stáblista
Rendező 
Bagossy László 
Rendező asszisztens 
Érdi Ariadne 
Dramaturg 
Ari Nagy Barbara 
Jelmez 
Frank Mónika 
Díszlet 
Bagossy Levente 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mutasd be mobilodon vagy vidd magaddal kinyomtatva.
  Cím
  Hogy tetszett?