Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÁLMOK EGY ÚJ VILÁGRÓL
RS9 Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Álomszínház - Álmok egy új világról. Az Álom-mesék izgalmas kísérlet a pszichodráma és a színház, az álom és a valóság kapcsolatának feltárására. Parádi József és társulata előadása.

"Hét éve vezetek álomcsoportokat. Az a célom, hogy megtanítsam a csoportom tagjait a saját álmaikkal való foglalkozásra. Különböző kultúrákból és különbözo pszichoterápiás irányzatokból vett olyan módszereket tanítok, melyet a résztvevők később egyedül is tudnak használni. E módszerek egy része az álmok megértését célozza, s az egyén múltjára irányul, míg másik részük az álmok kreatív felhasználásával az egyén jövőjének alakítását szolgálja. A négy órás műhely során a résztvevők ízelítőt kapnak a módszerekből, és bátorítást arra, hogy saját álmaikkal való foglalkozásuk mindennapi gyakorlatát kialakítsák."

"Az álmok logikája más, mint az ébrenlét logikája. Kauzalitás nélküli logika ez, amelyben időtlenség van, és nincsenek térbeli kötöttségek. Észre sem vesszük, hogy befolyásolva vagyunk nyugati kultúránk "kezdet-közép-vég" és "ok-okozat" történet-alakítási szokásai által. Az álmainkat is úgy meséljük el, hogy ezeknek a követelményeknek megfeleljenek. Nagyon sok álmunk azonban nem történet, hanem kép, hangulat, vers. Ezek az álmok jelentik az igazi kihívást. A bennünk lévő szerves képek összetörnek, ha a lineáris gondolkodás áldozatává válnak. Ezeket az álmokat gyakran bizarrnak, őrültnek nevezzük. Pedig arra van szükségük, hogy tápláljuk, engedjük növekedni őket."

(dr. Parádi József pszichiáter - a beszélgetések moderátora)
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?