Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
100. FILMBARÁTOK PODCAST
Lurdy Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2011-ben született meg a mára már egyik legnagyobb magyar filmes podcast, a Filmbarátok Podcast. E filmszerető stábnak a beszélgetései egyre növekvő hallgatóságnak örvendenek, köszönhetően annak is, hogy a hallgatók aktív részesei is a műsoroknak.

A hallgatók által megírt kérdések megválaszolása mellett, egy általuk beküldött filmet kisorsolnak és azt a rákövetkező adásban ki is tárgyalják. Így a "Nép Akarata" rovatban a bizarr alkotásoktól kezdve a legnagyobb kasszasikerek is előfordulhatnak, ami miatt egyik adás sem olyan, mint a másik. Az adások fókusza az aktuális mozipremiereken van, de ugyanúgy előfordulhatnak régi klasszikusok, elfeledett gyöngyszemek vagy akár dokumentumfilmek is. Emellett minden évben van Oscar különkiadás a gála előtt illetve évösszegzés az esztendő végén. 
A tv-sorozatok szerelmeseire is gondolnak, hiszen rendszeresen megjelennek véleményezések évadzárók után, "Filmbarátok Expressz" néven. A 100. adást a 4 fős stáb szeretné azokkal együtt megélni, akiktől annyi támogatást kaptak a több mint 5 év alatt: A HALLGATÓKKAL.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1097, Könyves Kálmán krt.12-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?