Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENÉS UTAZÁS A VÁROSI VEGYESKARRAL ÉS AZ ARPEGGIO GITÁRZENEKARRAL
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő,Konferenciaterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Zenés utazás a Gödöllői Városi Vegyeskarral és az Arpeggio Gitárzenekarral

Családi korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2016. 05. 27. (péntek) 19.00
70 perc, szünet nélkül A két együttes ismét együtt muzsikál a mára már hagyományossá vált tavaszi hangversenyen. Mindkét együttes több országban megfordult már, és az itt megismert zenéket éppúgy bemutatják, mint  Verdi opera kórusait, Brahms Szerelmi dalkeringőit, vagy népdalfeldolgozásokat, spirituálékat, tánc dallamokat. De elhangzik Webber:Requiemjének legszebb dallama a Pie Jesu is. A koncert végén formabontó módon a közönség részvételével "meglepetés" dal fog elhangzani. Garantáljuk, hogy ez a dal Gödöllőn először hangzik el. Reméljük a zenélés öröme átragad a hallgatóságra és  igy a sikernek mindenki részese lesz. Vezényel: Kósáné Szabó Beáta, Pechan Kornél
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?