Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BAGOLYKISASSZONY MESÉJE
Csiky Gergely Színház - Szivárvány Kultúrpalota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bóbita Bábszínház: Bagolykisasszony meséje Bábos játék 5 éven felüliek számára

Szécsi Magda meséi alapján bábszínpadra írta: Kárpáti Péter Báb- és díszlettervező: Grosschmid Erik (Blattner Géza-díjas) Kivitelezők: Bódiné Kövecses Anna, Fekete Hajnalka, Thébesz Veronika, Nagy Kovács Géza, Kapási Ferenc Zeneszerző: Kovács Áron Ádám Dalszövegek: Gyermek mondókák, Kálmány Lajos 1882-es gyűjtése a Temesközből Rendező: Perényi Balázs Játsszák: Nagy Kata m.v./Vadon Judit, Várnagy Kinga m.v., Czéh Dániel, Kalocsányi Gábor, Matta Lóránt, Papp Melinda Hogyan kerülhet ki Jig, a magányos királyfi a Sóhajok Palotájából?
Hol keressen magának társat? S vajon megtalálja-e?
Hűséges segítőjével, Yük-kel, a táltossá változtatott királyfival bejárják a földi országokat és a csillagbirodalmakat, hogy felkeressék a legszebb hercegnőket. Egyszer átrepülnek a napon, máskor a földön poroszkálnak. Életre szóló nagy barátság az övék - vajon tényleg egy életre szól?
Körülöttük végig ott repked, figyel, segít a Bagolykisasszony, és mesél barátságról, áldozatvállalásról, kalandokról és útkeresésről, sok-sok humorral, játékkal és varázslattal fűszerezve. Az előadás az NKA támogatásával jött létre.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?