Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MACKÓÉLET...
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
SZFE: mackóélet/mackóálom

Színpadi adaptáció: Gimesi Dóra, Nagy Orsolya 5 éves kortól ajánljuk A IV. éves színművész-bábszínész osztály hallgatóinak előadása. „Mindenki megvan? Csöndet kérek!
A szádat csukd be, s nézz oda!
Színház van ott bent, medveszínház
- olyan, mint egy játszószoba.” Kedves Nézőink, kicsik és nagyok! Örömmel jelentjük, hogy megnyitotta kapuit az első budapesti medveszínház a Vas utca 2/C alatt. Láttatok már a mackót fogat mosni? Tudjátok, hogy mi a mackók kedvenc közlekedési eszköze? És azt, hogy milyen az élet a mackóóvodában? Szerintetek mit játszanak a mackók délután? Ha szeretnétek látni, hogy hogyan élnek a mackók, akkor itt a helyetek! Bepillantást nyerhettek a mackók életébe és álmaiba. Ők nagyon várnak titeket! Gyertek! Barna Zsombor / György Zoltán Dávid mv.
Csiby Gergely
Főglein Fruzsina
Horváth Alexandra
Horváth Márk
Kovács Domokos
Nagy Petra
Pájer Alma/Spiegl Anna mv
Tóth Mátyás
Valentyik Anna Rendező: Tengely Gábor Színpadi adaptáció: Gimesi Dóra, Nagy Orsolya
Dramaturg: Nagy Orsolya
Látvány: Sipos Katalin
Mozgás: Fejes Kitty
Színházpedagógus: Végvári Viktória
Asszisztens: Valkai Andrea
Zene: Rab Viki A mackóélet/mackóálom zeneszerzője Rab Viki, aki a győri Vaskakas Bábszínház zenei vezetője és színésze. Dalai játékosak és sokszínűek, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek szívébe is belopják magukat. Az előadás felépítése dinamikus, végigkísérik a gyerekek számára is ismerős ritmusjátékok. A színészek sokszor a capella énekelnek, és saját maguk biztosítják a zenei háttéralapot, a ritmust is. A mackóélet/mackóálom egy sok elemből összeálló változatos, interaktív és dinamikus előadás, ami lehetőséget ad a nézőknek arra, hogy közösen gondolkodjanak az alkotókkal a mackóéletről és álomról, ami ha közelebbről megnézzük, nem is nagyon különbözik az emberekétől.    
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?