Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FELHŐ CIRKUSZ
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Juhász Kata Társulat: Felhőcirkusz Táncszínházi előadás Weöres Sándor gyerekversei nyomán

Juhász Kata koreográfus ezúttal a legkisebbekhez kíván szólni a kortárstánc nyelvén Weöres Sándor verseinek ritmusai és motívumai által ihletett előadásával.
A Felhőcirkusz képekkel, mozgással, élőzenével mesél gyereknézőinek.
A nyári égbolt felhőit bámuló Katókához képzeletbeli barátok érkeznek. A felhők között vándorló cirkusz maroknyi társulatának akrobatái és zenészei Katókával kiegészülve vágnak új kalandokba. Előadók: Daragó Dorina – tánc, Wéninger Dalma -tánc, Ben Glass – akrobatika, tissue; Kertész Endre – cselló, Kovács Sasa Dizna- fuvola, pikoló, Ölvedi Gábor – ütőhangszerek Jelmez, látvány: Christa Bartesch Videó: Herczeg Tamás Bios Tissue technika: Deborah Cattaneo Dramaturgia: Budaházi Attila Koreográfia: Juhász Kata
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?