Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ÚJ NAGYI
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Megindítóan szép történet egy kislányról és a nagymamájáról: mesés utazásokról, múltról és jövőről, egymásért való felelősségünkről.

A régi nagyi állandóan a frizurámmal volt elfoglalva: “Fini, mit csináltál már megint a gyönyörű hajaddal?!” - ezt kérdezte folyton. Aztán elsétáltunk a parkba kacsákat etetni száraz kenyérmorzsával. Az új nagyi egészen más. Mindig megdicséri a frizurámat: “Milyen jó a hajad, Finikém!”- ezt mondogatja folyton. És inkább ő eszi meg a száraz kenyérmorzsát a parkban, mintsem hogy a kacsákat etesse vele. Elisabeth Steinkellner meséje alapján írta: Markó Róbert
Díszlet-, jelmez- és bábtervező: Bartal Kiss Rita Blattner Géza - díjas
Zeneszerző: Rab Viki
Rendező: Kuthy Ágnes Játsszák:
Főglein Fruzsina e.h.
Ragán Edit
Ujvári Janka Jászai Mari-díjas Az ajánlót készítette: KiMG Media Group
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?