Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÖVEK
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kövek címmel a Tom Lycos-Stefo Nantsou ausztrál szerzőpáros igaz történeten alapuló darabját mutatja be a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház.

A krimi két kamasz - "próbafelnőtt" - története. A fiúk céltalanul csellengnek, keresik a helyüket a világban. Bizonytalanok, még nem tudják hol a határ jó és rossz, csínytevés és bűn között, ezért hibát hibára halmoznak, míg az egyik - butaságból elkövetett - tettüknek tragikus következménye nem lesz - mondta el a rendező az MTI-nek. Az előadás számos kérdést vet fel: mennyiben vétkes a két fiatal, mennyiben vétkesek, felelősek a szülők? A rendező szerint nem lehet ítélkezni, de nem lehet figyelmen kívül hagyni a szülők felesőségét sem, hiszen az ő feladatuk, hogy ellenőrizzék gyerekeik tetteit. Nem elég "csak azt" elmondani, hogy mit nem szabad, és mit nem, hanem beszélni kell a miértekről és a következményekről is - fogalmazott Sztarenki Pál, aki egyben a színház művészeti vezetője is. A zalaegerszegi kőszínháznak "népnevelő küldetése" van - fogalmazott. A "ruszti hagyományokat" a 21. század igényeinek megfelelően folytatni kell, és ennek integráns része a Tantermi deszka sorozat és a Kövek című előadás is - emelte ki, arra utalva, hogy Ruszt József, a Hevesi Sándor Színház alapítója 1982-ben beavató színházi programot indított. A Kövek című előadást egyébként évek óta nagy sikerrel játsszák. Az előadás üzenete: gondold végig, hogy mi történik, ha eldobsz egy követ.
  Stáblista
Rendező 
Sztarenki Pál 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?