Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PANDORA SZELENCÉJE
Karinthy Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pandora szelencéje pszichedelikus tánc show /videó háttérrel/ Zene: Pink Floyd Előadja a gépGYERMEKálma kortárs táncműhely

A történet egy nem túl távoli, lehetséges jövőben játszódik, úgy 130 évvel a globális felmelegedés, túlnépesedés, biológiai fegyverek ésnukleáris konfliktus okozta önpusztító háború után egy Föld nevű bolygón, amin állítólag gondolkodó humanoidok élnek.
Az Emberiség történetének egyik Őrzője egy kutatócsapattal járja a sivataggá lett városokat, hogy megtaláljon egy páncélozott fém ládátamiben utalások lehetnek az eredetükre és válaszok a pusztításra. A Pandora szelencéje a (“JÁTSZMA” című előadásunk I. részeként)  apusztításhoz vezető utat próbálja végigkövetni és miközben válaszokat kap, az esendő ember sötét oldalát, az ösztönös “mohó” sapiens-t is nagyító alá veszi. http://tancmuhely.org Előadják: Takács Petra Ország Natasa Konkoly-Thege Virág Sziráki-Modla Sára Mészáros Berta Ötvös Petra Kalmár Liza Gyurcsik Lili Stimecz Georgina Szente Ramóna Ötvös Balázs Koreográfia és rendezés: Takács Marina Rendezőasszisztens: Ország Dávid Fény és Hangtechnika:  Székács András, Ország Tamás Jelmeztervező: Szappanos Anikó
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Karinthy Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod a személyidet és bemondod a jegy adatait, vagy bemutatod okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?