Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ARANYSZŐRŰ BÁRÁNY - MARICA BÁBSZÍNHÁZA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A MARICA BÁBSZÍNHÁZA előadásai kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szólónak

„Aranykapun általbújunk, 3 mesét felkutatunk.
Kacorbárány? Szőrtulipán? Mondjátok meg, ki a király?
ócska
jócska
lebújocska
Be-le-bú-jócs-ka!” A mesekapu alatt átbújva az Aranyszőrű bárány és mesékben barangolhatnak a résztvevők, miközben különleges bábtechnikákkal ismerkednek meg. Előadják: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mari bábművészek Az előadás után varázssüti és kézműves foglalkozás várja a gyerekeket. Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.
  Stáblista
Bábművész 
Tárnok Marica 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?