Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SIGNNATURE - TRAMBULIN FESZTIVÁL
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trambulin Fesztivál keretében Bemutató

Néha ijesztően, néha boldogan, de mégis megyünk utunkon. Képek, víziók, érzelmek, fájdalom, öröm, harag, kényszerítés,  megbocsátás,  szabadság. Érzelmeink játszmái, azok ereje és az abban rejlő energia elragadtatása. Emberi valónk víziói. Létünk alapvető pillére, környezetünkkel való kompromisszumai… Előadók: a Gangaray Trambulin táncosai Zene: montázs Koreográfus: Maday Tímea Kinga  A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán két alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az háromnapos fesztivál első napján egy újabb demonstrációjával jelentkezik a Trambulin csapata, Maday Tímea Kinga SignNature című előadását mutatják be a képzésben résztvevő táncosok. A Trambulin képzési program elsődleges célja egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A felvételt nyert fiatal táncosok a képzés alatt a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe enged betekintést, ezzel bővítve szakmai felkészültségüket. A program legfőbb célkitűzése az iskolai és együttesi munka közötti űr betöltése: a pályájuk elején járó, még nem elég előadói tapasztalattal rendelkező táncosokat igyekszik  felkészíteni a valósgra, lehetőséget adni szakmai fejlődésükre. Maday Tímea Kinga Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész-koreográfus, a Gangaray Dance Company Trambulin programjának koreográfusa és képzésvezetője. 2002-től tanult és dolgozott a P.A.R.T.S.-nál (Performing Arts Research and Training Studio), részt vett David Hernandez, Anne Teresa De Keersmaeker, a Rosas Company projektjeiben, tagja volt a Hofesh Shechter Dance Companynak, dolgozott többek között a Cirque du Soleil 'Zaia' című előadásában, a Pataky Klári Társulattal, a PR-Evolution Dance Company-val, a Zadam Társulattal, Anouk van Dijk-kel. Támogatók: Kortárs Táncművészetért Alapítvány, Coteda Nonprofit Kft, Bethlen Téri Színház, Műhely Alapítvány További információ: Bethlen Téri Színház 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. +36 1 342 71 63 info@bethlenszinhaz.hu www.facebook.hu/bethlenszinhaz www.bethlenszinhaz.hu www.facebook.com/GangarayTrambulin
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?