Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÜLED ÉRJEN BOKÁIG! - GÓBI RITA TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gyerekelőadás az egész családnak. Táncelőadás kortárs gyerek-versidézetekkel, élő zenével.

„Apa nézd, apa figyelj! Nézd, mit készítettem.”
Apunak ma van a szülinapja. Három lánya meglepetéssel készül.
Gyere Te is, ünnepelj velünk! Alkotók, előadók: Berényi Nóra Blanka (Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola Tánctagozatos hallgatója),
Tick Regina Zsófia (Pécsi Művészeti Szakközépiskola Tánctagozatos hallgatója), Góbi Rita, Gyulai Csaba Zene: Gyulai Csaba
Jelmez: Földi Kinga
Koreográfia: Góbi Rita Az előadás után kézműves foglalkozás és varázssüti várja a gyerekeket a színház kávézójában. Az előadás időtartama: 40 perc Góbi Rita Társulata 2006 óta van jelen a kortárs tánc, a performance és a színház világában. Az alapító és koreográfus Góbi Rita Vajdaságban, Újvidéken született, ahol első tánctanulmányait kezdte, majd a budapesti Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázott klasszikus balett szakon 2004-ben. Később mesterdiplomát szerzett koreográfus és táncpedagógus szakon. Eddigi munkásságát a Veszprémi Táncfesztivál “pro futuro” díjával, a Szólótáncfesztiválon a Legjobb Szóló Koreográfusnak járó elismeréssel is díjazták. 2014-ben az Elle Young Talent Award jelöltjei között volt, kétszer volt Fülöp Viktor ösztöndíja és 2015-ben pedig a Táncszövetség által Kortárs Tánc kategóriában átadott Évad Legjobb Táncosnőjének járó díjat kapta meg. Pályájára nagy hatással volt, hogy tagja volt a Pécsi Balettnek, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten ösztöndíjasa volt, szabadúszó táncművészként dolgozott Bozsik Yvette, Szabó Réka, Pataky Klára, Réti Anna, Gergye Krisztián, Belgrádi Theatar Mimart, Finn PerformanceSirkus, Természetes Vészek Kollektíva, Duda Éva Társulat, Andaxínház. Jelenleg a Nemes Nagy Ágnes Szakközépiskola tanára. Több táncfilmet is forgatott, karakterszerepekre filmes megkeresések is adódtak pl. Jancsó Miklós Ede megevé ebédem című filmje.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?