Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERONAKI: LIBABÁL
Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Veronaki zenekart Tarján Veronika énekes, meseíró és Mogyoró Kornél ütőhangszeres, zeneszerző alapította.

Hamarosan csatlakozott hozzájuk Fejér Simon Pál gitáros, zeneszerző. A zenekart népszerű és nagyszerű zenészek alkotják és teszik különlegessé. Céljuk, hogy minőségi és szerethető muzsikát alkossanak a gyerekközönség örömére.  A Veronaki mesés világa Tarján Veronika meséiből és szövegeiből építkezik és alkot teljesen egyedülálló zenei világot, amit a gyermekek és a felnőttek is örömmel hallgatnak. A Kuruttyoló békakirály és a Világforgó című lemezeket követően, amelyek a Kolibri Kiadó gondozásában jelentek meg, 2016 májusában, a Móra Könyvkiadó gondozásában, megjelenik a Gőgös Gúnár Gedeon könyv verseit és meséit felsorakoztató lemez. A Gőgös Gúnár Gedeon az a könyv, amit mindenki ismer. Három generáció nőtt fel rajta, 1962 óta sokunknak első könyvük. A 2012-ben 50 éves születésnapját is megélt könyv, eddig több mint egy millió példányban jelent meg. Az együttes alapító Tarján Veronikát személyes szálak kötik a könyv szerzőjéhez, Varga Katalinhoz. Veronika nagymamája, Varga Katalin a mesét nemcsak írta, hanem mesés világot teremtett gyermekeinek, majd később unokáinak is. A Gőgös megzenésített versei mellett, Veronika a koncerteken megidézi a jó boszorkányt, a nagy mesemondót, a nagymamáját, Varga Katalint is. Zenekar: Tarján Veronika- ének, mese Fejér Simon Pál - gitár, koboz Mogyoró Kornél - ütőhangszerek Herr Attila – basszusgitár Árkosi Szabolcs - tangóharmonika vendégművész: Szokolay Dongó Balázs - népi fúvós hangszerek Az egyelőre Liba bál munkacímű 60 perces koncerten várhatóan az alábbi megzenésített versek hangzanak el: Gőgös Gúnár Gedeon
Liba bál 1. Víz, víz, víz
2. Voltál-e, Vilmám
3. Süt a mama
4. Liba bál
5. Daru Tádé 6. Ment a szappan …
7. Körbe körbe
8. Dalos Jóska
10. Gangos Gunaram
11. Ezüst erdő    
  Szereposztás
Mesemondó 
Tarján Veronika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?