Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GEGMENŐK (A STAND UP BRIGÁD PRODUKCIÓJA)
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A GEGMENŐK KABARÉ a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy legendás kabarészerzőket, remek parodistákat, majd fűszerezd meg mindezt modern jelenetekkel, egy csipetnyi stand up comedyvel, és jó adag zenés paródiával!

Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új kabaréja. A színpadra lépő gegmenők között találjuk Beleznay Endrét, a Vidám Színpad komikáját Köllő Bebettet, a Rádiókabaré humoristáit Szép Bencét és Ürmös Zsoltot, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt! A GEGMENŐK KABARÉ remek szórakozást biztosít a fiatalabb és idősebb generációknak egyaránt, kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat! Műsoridő: 2 x 50 perc. Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Köllő Babett, Szép Bence és Ürmös Zsolt. Írták: Éles István, Szép Bence, Ürmös Zsolt, Varga Ferenc József. Zene: Polgár Péter.
  Szereposztás
Szereplő 
Beleznay Endre 
Szereplő 
Éles István 
Szereplő 
Köllő Babett 
Szereplő 
Szép Bence 
Szereplő 
Ürmös Zsolt 
  Stáblista
Író 
Varga Ferenc József 
Zene 
Polgár Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
1032 Budapest, Bécsi út 154. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?