Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PESTNEVELÉS ÓRA
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
PESTNEVELÉS ÓRA vidám felsőfokú andragógiai kabaré

Kedves felnőtt nebulók! Nektek aztán becsengettek!!! Tessék gyorsan beülni a Vidám Színpad Felsőoktatási intézmény kényelmes székeibe, és jól oda izélni... már hogy .... figyelni! Mert a mi nagyon helyes (röhejes!), tanári karunk roppant felkészült. Ma itt mindent megtanulhatsz! Mit csinálj, ha szembe jön egy migráns? Hogyan kell a benzinkúton "időben" elkérni a kulcsot? Hogyan kell kulturáltan, "szociális alapon" kirabolni az áldozatot?  Hazafelé menet már mindent tudni fogsz, mert a  Vidám Színpadon  mindenre kapsz megoldást!  Vidám Színpad Budapest, Bécsi út 154. Átrium EuroCenter Bizonyítványosztás április elsején!!!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
1032 Budapest, Bécsi út 154. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?