Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POPPER PÉTER EMLÉKNAP
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
Alig több, mint hat éve ment el közülünk Popper Péter pszichológus, aki a hazai lélektan elmúlt évtizedeinek egyik ikonikus alakja volt és máig az is maradt. Könyvein, tanításain nem egy generáció nőtt fel, nyitott, de kritikus, tartalmas, ám humoros stílusa egyedi és megismételhetetlen védjegye volt előadásainak.

Popper Pétert a „Tanár Urat” idézzük meg május 21-én az IBS-ben, egy egynapos emlékműsorral, amelyben pályatársai, kollégái, tanítványai és barátai keltik életre a közös múltat – és Őt – előadások és kerekasztal-beszélgetések formájában. Ezek mellett levetítjük a vele készült utolsó portréfilmet, amely időtlen üzeneteit szóban és képben is visszaadja a látogatóknak, a programot ezenkívül egy művészeti produkció is színesíti. A rendezvényen Popper Péter gazdag életművének nagy része könyvek, DVD-k formájában is beszerezhető. Előadók: Dr. Angster Mária, Dr. Balaicza Erika, Dr. Gyarmati Andrea, Prof. Dr. Füredi János, Dr. Mireisz László, Paulinyi Tamás, Popper Gábor, Sári László, Somi Panni. Moderátor: Paulinyi Tamás a Szintézis igazgatója Az emléknapot a SZINTÉZIS Szabadegyetem rendezi, amelynek Popper Péter megalakulása óta egyik rendszeres előadója és értékadó mentora volt. 09.50 – 10.00 Programismertetés: 10’ 10.00 – 10.20 Megnyitó előadás: 20’  Paulinyi Tamás  a Szintézis szakmai igazgatója, Tanár Úr kérem… 10.20 – 11.20 Kerekasztal-beszélgetés: 60’  Popper Péter és világa Dr. Angster Mária, Dr. Mireisz László, (Kovács Miklós?) moderátor: Paulinyi Tamás 11.20 – 11.40 Szünet 20’ 11.40 – 13.10 Filmvetítés: 90’  ”A kő a víz és a kutya”  portréfilm Popper Péterről, Rendező: Árvai Jolán 13.10 – 14.00 Ebédszünet 50’ 14.00 – 14.40 Előadás: 40’  Dr. Gyarmati Andrea  orvos, cím: Rólad… 14.40 – 15.40 Kerekasztal-beszélgetés: 60’  Emlékek és történetek a „Tanár Úrról” Dr. Balaicza Erika, Prof. Dr. Füredi János, Popper Gábor, (Vekerdy videó?) moderátor: Paulinyi Tamás 15.40 – 16.00 Szünet 20’ 16.00 – 16.40 Előadás: 40’  Dr. Sári László  író, orientalista, cím: Popper Péter és a Kelet.. 16.40 – 17.00 Művészeti bemutató: 20’  Somi Panni  táncművész, Indiai tánc Ganésáról
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!