Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MŰSZAKI HIBA, AVAGY MAGYARORSZÁG, SZERELLEK - ARADI TIBOR ÉS VARGA FERENC JÓZSEF
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve 1992 óta elválaszthatatlan a kabaré és a stand up humor világában.

A Mikroszkóp Színpadon és a különböző tévéműsorokban (Szeszélyes Évszakok, Maksavízió, Showder Klub), valamint a Rádiókabaréban szinte mindig egymás mellett tűntek fel, mint humorista páros. Idén a 25 éves pályafutásuk jubileumát szeretnék megünnepelni kétrészes humoresttel, melyben a hagyományos kabaré és a stand up műfaja egyaránt megtalálható. A Műszaki hiba című előadásuk során közös jelenetek, szóló stand up elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzik. A régi nagy előadók, Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, a Magna Cum Laude és Majka is terítékre kerül zenés paródiák formájában. Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány „csodálatos“ dal előadásával és egy szerencsés néző két különleges ajándékkal is gazdagodhat. A Rádiókabaréban nagysikerrel futó jeleneteik is bemutatásra kerülnek. 25 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált. Az előadás időtartama 2×55 perc, két részben, szünettel
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?