Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FLANDERS ON THE MOVE: DE BEREN GIEREN (B/NL)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A ‘Flanders on the Move’ programsorozat a Flamand Kormány magyarországi képviseletének kulturális kampánya, amely 2015-ben indult útjára.

A programsorozat célja – a flamand kultúra bemutatása mellett – egy szorosabb és progresszív együttműködés kialakítása a magyar kulturális intézetekkel és intézményekkel. A kampány részeként 2015-ben a Flamand Képviselet a Trafóval és az UH Fesztivállal dolgozott együtt, 2016-ban pedig a Budapest Music Center három koncerttel is kapcsolódik a programsorozathoz. Közreműködik: Fulco Ottervanger - zongora
Lieven Van Pée - nagybőgő
Simon Segers - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?