Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BALOG JÓZSEF ELŐADÓI ESTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Balog József fiatal zongoraművész a legfiatalabb generáció egyik legkiválóbb tehetségű művésze. Akadályokat nem ismerő briliáns technikai tudása megnyerő, szuggesztív természetes muzikalitással párosul. Játéka mindig élményt adó, magával ragadó." – Falvai Sándor, egyetemi tanár, LFZE.

Balog József zenész családban született 1979-ben Budapesten. A Liszt Akadémián kitűnő minősítéssel diplomázott Jandó Jenő osztályában. Számos hazai és nemzetközi versenyen nyert díjakat. Gazdag klasszikus repertoárja mellett szívesen játszik ritkábban megszólaló és jazz-ihlette darabokat is, nevéhez számos kortárs mű bemutatója fűződik. Három kontinens több mint húsz országában koncertezett már kamarazenészként és szólistaként egyaránt. Olyan híres koncerttermek fellépője volt, mint például az amszterdami Concertgebouw, a Szentpétervári Filharmónia vagy a londoni Kensington Palace. Műsor: Jean-Philippe Rameau: Suite in G
Gunnar Berg: Sonate pour piano (magyarországi bemutató)
Claude Debussy: Images I.
Kurtág György: Részletek a Játékok-ból
Pierre Boulez: Incises Közreműködik: Balog József - zongora
  Stáblista
Zongoraművész 
Balog József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?