Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÓKUSZBAN BARTÓK / KURTÁG / LACHENMANN
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány és a Budapest Music Center együttműködésében, fiatal karmesterek számára szervezett nemzetközi karmesterkurzus záró koncertjén a kurzus programját hallgathatja meg a közönség.

A professzorok által kiválasztott legjobb résztvevők vezényelnek. Az alapítvány fiatal zeneszerzők és karmesterek továbbképzése mellett a 20–21. századi zene népszerűsítését, valamint nemzetközi hírű zeneszerzők személyes bemutatását tűzte ki célul. A kurzuson Eötvös Péter karmester, zeneszerző, Vajda Gergely karmester és Olivier Cuendet karmester vezetésével dolgoznak a fiatal karmesterek. A koncert különlegessége, hogy Helmut Lachenmann, a kortárs német zeneszerzés doyenje személyesen is bemutatja, milyen egyedi hangszerhasználat szükséges művei előadásához. A koncert a Bartók-év programsorozatának része. Műsor: Helmut Lachenmann: „...zwei Gefühle...”, Musik mit Leonardo
Kurtág György: Petite musique solennelle
Bartók Béla: II. hegedűverseny Közreműködik: Óbudai Danubia Zenekar
Kruppa Bálint – hegedű  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?