Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY FIÚ A HÁZBÓL - WEISZ VIKTOR
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1960-as, 1970-es évek legkedveltebb magyar táncdalai, Máté Péter, Szécsi Pál, Koós János, Korda György slágerei az egyik legsokszínűbb hangú énekes, Weisz Viktor estjén.

A 2012. évi The Voice műsorának döntőse, Weisz Viktor egy estére elutaztat bennünket az 1960/70-es évek táncdalfesztiváljainak korszakába, amikor az egész ország egy emberként figyelte, ki lesz az év legtehetségesebb énekese; amikor hatalmas slágerek születtek; valamint olyan dalszerzőket és előadókat ismerhetünk meg, akik hosszú évtizedekig meghatározó alakjai voltak a magyar könnyűzenének. Weisz Viktor különös képessége, hogy nemcsak saját, hanem mások hangján is kitűnően énekel: Pataky Attilától Korda Györgyig mindenki „ott van a torkában”.
Roppant szórakoztató műsorában többek között az 1960/70-es évek legnépszerűbb magyar táncdalai – Máté Péter, Szécsi Pál, Koós János, Korda György és mások slágerei – szerepelnek a repertoárban. A híres anekdotákkal tűzdelt, zenés műsorban – Szabó Anikó koreográfus vezetésével – fellép az Orfeum Tánckara (Fischer Tamás, Makár István, Samai Dóra) is. Jöjjenek el az Orfeumba, dőljenek hátra a foteljeikben, és kapcsolják be a képzeletbeli televízió készülék kapcsolóját! Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?